Lihatiedotuksen tiedotteet

Kuluttajatutkimus: Lihalla on tärkeä rooli perheen ruokailussa

 Lihalla on paikkansa erityisesti perheen ruokailussa ja lihan korvaaminen jollakin muulla elintarvikkeella koetaan vaikeaksi. Lihasta luopuminen on m...
27.2.2020
Lue lisää

Lihan asema suomalaisten ruokalautasilla on edelleen vakaa

 Lihan asema suomalaisten ruokalautasilla on edelleen vakaa. Suurin osa, 96 prosenttia suomalaisista syö lihaa jossain muodossa. Enimmällä osalla liha...
16.1.2020
Lue lisää

Joulukinkun paisto-ohje

 Kun joulu on vain kerran vuodessa, kinkun paistoon ei synny sellaista rutiinia kuin muuhun ruuanlaittoon. Vaikeaa paisto ei ole ja kaikki onnistuvat,...
19.12.2019
Lue lisää

Kolme viidestä kotitaloudesta ostaa kotimaisen joulukinkun

 Kinkku on joulupöydän kestoherkku. Kolmeen neljästä kotitaloudesta hankitaan tänäkin jouluna kinkku. Kinkun ostavista talouksista 59 prosenttia ostaa...
13.12.2019
Lue lisää

Lihatiedotus Twitterissä

Lihatiedotus - Twitter Twitter

@lihatiedotus: #Liha'lla on paikkansa erityisesti perheen ruokailussa. Lihan korvaaminen jollakin muulla elintarvikkeella koetaan vaikeaksi. #sopivastilihaa #suomalaistalihaa #monipuolisuus #ravintoaineetruuasta https://t.co/yKGDwYSN16 https://t.co/JrvEL9Lyf0 Lue lisää

28.2.2020
Lihatiedotus - Twitter Twitter

@lihatiedotus: Pohjois-Karjalassa #karjalanpiirakka't ovat vain ”piirakoita”. #Karjalanpaisti ja piirakat kuuluvat monella karjalaisella edelleen lauantaihin, sillä se on päivä jolloin kodeissa lämmitettiin leivinuuni. #suomiruoka #suomalaistalihaa https://t.co/7Wp8zrFOcy Lue lisää

26.2.2020
Lihatiedotus - Twitter Twitter

@lihatiedotus: Ennen muinoin laskiaisena syötiin tukevaa #liharuoka’a, koska seuraavan kerran #liha’a sai vasta paaston jälkeen pääsiäisenä. Tyypillinen ruoka oli herneistä, rukiinjyvistä ja siansorkista keitetty liharokka. Rokkaa syödään tänäänkin, mutta vähän kevyemmässä muodossa. #laskiainen https://t.co/wgCS3i3qzL Lue lisää

25.2.2020
Lihatiedotus - Twitter Twitter

@lihatiedotus: #Liha on hyvä aterian perusta ja usein myös sen houkuttelevin raaka-aine. Siksi sitä kannattaa opetella ostamaan oikein. Määrään vaikuttavat ruokalaji, mitä muuta aterialla tarjotaan, omat mieltymykset ja syöjien ikä. #sopivastilihaa #suomalaistalihaa https://t.co/yTaeZdw98J https://t.co/nhk6o07enb Lue lisää

20.2.2020