Lihatiedotuksen tiedotteet

Muutoksia Lihatiedotuksen toiminnassa 1.8.2021

Lihatiedotusyhdistys ry muuttaa Länsi-Pasilasta Tukkutorille 1.8.2021. Uusi osoite on Vanha Talvitie 2 A 16, 00580 Helsinki. Puhelin 040 710 4170 (väl...
30.7.2021
Lue lisää

Grillimakkara on juhannusostosten luottotuote

 Juhannusruokaostoksilla luotetaan grillimakkaraan. Juhannusviikolla kauppoihin toimitetaan noin 1,5 miljoonaa kiloa grillimakkaroita. Makkaroista hal...
21.6.2021
Lue lisää

Broileria kulutettiin viime vuonna ennätysmäärä

 Suomalaiset söivät broileria vuonna 2020 enemmän kuin koskaan aikaisemmin, yhteensä 141,1 miljoonaa kiloa. Kulutus kasvoi viisi prosenttia ja kattoi ...
26.3.2021
Lue lisää

Lihan asema suomalaisten ruokalautasilla on pysynyt vakaana

 Lihan asema suomalaisten ruokalautasilla on edelleen melko vakaa. Enimmällä osalla väestöstä lihan käyttö on säilynyt ennallaan ja 93 prosenttia suom...
14.1.2021
Lue lisää

Lihatiedotus Twitterissä

@lihatiedotus Twitter

@lihatiedotus: Lihatiedotuksen toimisto muuttaa 1.8.2021 Länsi-Pasilasta Helsingin Tukkutorille. Samalla @rstirkkinen siirtää "twiittikapulan" seuraajalle, josta tiedotetaan myöhemmin. Jos syöt lihaa, syö #suomalaistalihaa, silloin tiedät mitä syöt. Lue lisää

30.7.2021
@lihatiedotus Twitter

@JuhaMatKatajaju: Mitä Suomessa syötiin vuonna 2020? Siipikarjanlihan kulutus kasvoi edelleen, punaisen lihan kulutus väheni. Lihan kokonaiskulutus laski edellisestä vuodesta noin puoli prosenttia eli aika vakaata on kulutus. #ruoka #liha Lue lisää

24.6.2021
@lihatiedotus Twitter

@lihatiedotus: Grillata voi lähes mitä vain, mutta suomalaiset luottavat makkaraan. Kuluvalla viikolla kauppoihin toimitetaan noin 1,5 miljoonaa kiloa grillimakkaroita. Halutuimpia ovat lihaisat grillimakkarat.#juhannus #grillaus #makkara #suomalaistalihaa Lue lisää

23.6.2021
@lihatiedotus Twitter

@ETL_fi: Kestoaihe #ruoka’keskustelussa on ruuan #prosessointi. Miksi moni suhtautuu siihen epäröiden? Miten prosessoinnilla voidaan edistää kestävää kehitystä? Lue prof. Liisa Lähteenmäen puheenvuoroon perustuva artikkeli nettisivuiltamme #elintarviketeollisuus Lue lisää

18.6.2021