Lihatiedotuksen tiedotteet

Joulukinkun tulee kuluttajien mielestä olla kotimainen

Joulukinkku on suomalaisten joulupöytien kestosuosikki. Kolme neljästä kotitaloudesta aikoo ostaa jouluherkuksi kinkun. Joulukinkun kotimaisuus on kul...
19.12.2022
Lue lisää

Juhannusviikolla grillimakkaraa toimitetaan kauppoihin noin 1,5 miljoonaa kiloa

Grillimakkara pitää pintansa suomalaisten juhannusherkkuna. Juhannusviikolla kauppoihin toimitetaan noin 1,5 miljoonaa kiloa (*) grillimakkaroita.  Ma...
13.6.2022
Lue lisää

Lihan asema suomalaisten ruokalautasilla on edelleen vakaa

Lihan asema suomalaisten ruokalautasilla on edelleen vakaa. Suurimmalla osalla suomalaisista lihan käyttö on säilynyt ennallaan ja 93 prosenttia syö l...
28.1.2022
Lue lisää

Kotimainen kinkku kuuluu suomalaisten joulupöytään

Kinkku pitää pintansa suomalaisten joulupöytien kestoherkkuna. Tänäkin jouluna lähes kolme neljästä kotitaloudesta ostaa kinkun. Joulukinkun kotimaisu...
13.12.2021
Lue lisää

Lihatiedotus Twitterissä

@lihatiedotus Twitter

@lihatiedotus: Mitä ruokakulttuurimme helmiä katat juhlapöytään? Ehkäpä karjalanpaistia perinteiden ystäville tai pikkunaposteluun ruisnapit tai rieskarullat lihatäytteellä? Laadukkaat kotimaiset raaka-aineet kruunaavat arvokkaan juhlan. Hyvää itsenäisyyspäivää! #hyväälihasta #suomalaistalihaa Lue lisää

6.12.2024
@lihatiedotus Twitter

@lihatiedotus: Tunnetko jo uudet ravitsemussuositukset? Suositus on syödä lisää kasviksia ja vähemmän lihaa, max 350 g punaista lihaa viikossa. Monipuolisuus on tärkeää ja #suomalaistalihaa voi edelleen nauttia kohtuudella osana terveellistä ruokavaliota. #hyväälihasta Lue lisää

2.12.2024
@lihatiedotus Twitter

@lihatiedotus: Muistatko, milloin viimeksi söit stroganoffia? Lämmin pataruoka maistuu erityisen ihanalta kylminä päivinä. Jos tavallinen lihapata tuppaa jo kyllästyttämään, anna stroganoffin tuoda arkeesi mukavaa vaihtelua! Ks. resepti 👇 #hyväälihasta #suomalaistalihaa Lue lisää

29.11.2024
@lihatiedotus Twitter

@lihatiedotus: Suomessa ei ole vedestä pulaa - uusiutuvasta pohjavedestä käytetään vain 2 %. Tuotannon tulee tapahtua siellä, missä ympäristöllä on kantokykyä, koska lihantuotannossa kuluu paljon vettä. 💦…/suoma…/saastaa-ymparistoa.html #hyväälihasta #suomalaistalihaa Lue lisää

25.11.2024