Aineistot

Lihatiedotuksen aineistot sopivat hyvin opetus- ja neuvontakäyttöön, mutta toimivat hyvin myös kotikeittiöissä. Aineisto on maksutonta eikä toimituskuluja peritä. Postituspäivä on keskiviikko. Poikkeuksena heinäkuu, jolloin toimistomme on suljettu. Jos haluat pikatoimituksen,
soita numeroon 050 560 2567.

Saat tiedon tilauksesi saapumisesta Postin lähettämänä tekstiviestinä ja sähköpostina. Noudathan tilauksesi heti, sillä Posti säilyttää sitä vain 7 päivää ennen palauttamista lähettäjälle. 

Tilaamalla aineistoja hyväksyt, että tilaustietosi ja samalla myös lokitietosi tallennetaan Lihatiedotusyhdistys ry:n asiakasrekisteriin. Postipakettien vaatimat tiedot kirjatan Postin Unifaun Web -järjestelmään pakettikorttien tulostamista varten. Tietoja ei käytetä markkinointiin eikä muuhunkaan tarkoitukseen ja ne poistetaan rekisteristä kappalemääriin perustuvan tilastoinnin jälkeen kalenterivuosittain. Teknisesti tietoja säilytetään Koodiviidakkko Oy:n palvelinjärjestelmässä, josta tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Tietosuoja ja tilaajatietojen käsittely asiakasrekisterissä.
 

Syötävän hyvä lihaopas BROILERI ja KALKKUNA
Syötävän hyvä lihaopas BROILERI ja KALKKUNA

Oppaassa esitellään broilerin ja kalkkunan myytävät lihapalat. Oppaassa myös käsittely-, kypsennys- ja ruokaohjeita sekä tietoa broilerin- ja kalkkunanlihan ravintosisällöstä.

Syötävän hyvä lihaopas NAUTA
Syötävän hyvä lihaopas NAUTA

Oppaaseen on koottu yleisimmät naudan myytävät lihapalat ja sen avulla on helppo valita oikea vaihtoehto oikeanlaiseen liharuokaan. Oppaaseen on myös koottu herkullisia ruokaohjeita, kypsennysohjeita sekä maustamis- ja marinointivinkkejä.

Syötävän hyvä lihaopas PORSAS
Syötävän hyvä lihaopas PORSAS

Oppassa esitellään porsaan myytävät lihapalat. Se auttaa  tunnistamaan eri ruhonosat ja valitsemaan niille oikeat valmistustavat. Oppaaseen on koottu lisäksi herkullisia ruokaohjeita sekä pieni sikasanasto.

Tiesitkö tämän lihasta?
Tiesitkö tämän lihasta?

Tiivis tietopaketti (A4, 2-puoleinen) lihan ravintosisällöstä, käytöstä  ja kypsennyksestä. Sidottu repäisylehtiöksi ja yhdessä lehtiössä on 30 esitettä. Tilausyksikkö on 1 lehtiö.

Tilaajan tiedot

 
Peruuta