Aineistot

Lihatiedotuksen aineistot sopivat hyvin opetus- ja neuvontakäyttöön, mutta toimivat hyvin myös kotikeittiöissä. Aineisto on maksutonta eikä toimituskuluja peritä. Aineiston postituspäivä on perjantai. Jos haluat pikatoimituksen, soita numeroon 040 710 4170.

Saat tiedon tilauksesi saapumisesta Postin lähettämänä tekstiviestinä ja sähköpostina. Noudathan tilauksesi heti, sillä Posti säilyttää sitä vain 7 päivää ennen palauttamista lähettäjälle. 

Tilaamalla aineistoja hyväksyt, että tilaustietosi ja samalla myös lokitietosi tallennetaan Lihatiedotusyhdistys ry:n asiakasrekisteriin. Postipakettien vaatimat tiedot kirjatan Postin Unifaun Web -järjestelmään pakettikorttien tulostamista varten. Tietoja ei käytetä markkinointiin eikä muuhunkaan tarkoitukseen ja ne poistetaan rekisteristä kappalemääriin perustuvan tilastoinnin jälkeen kalenterivuosittain. Teknisesti tietoja säilytetään Liana Technologies / Koodiviidakkko Oy:n palvelinjärjestelmässä, josta tietoja ei luovuteta eteenpäin kolmansille osapuolille.

Tietosuoja ja tilaajatietojen käsittely asiakasrekisterissä.

Syötävän hyvä lihaopas NAUTA
Syötävän hyvä lihaopas NAUTA

Oppaaseen on koottu yleisimmät naudan myytävät lihapalat. Sen avulla on helppo valita oikea vaihtoehto tekeillä olevan ruokaan. Opas sisältää myös ruoka- ja kypsennysohjeita sekä maustamis- ja marinointivinkkejä.

 

Syötävän hyvä lihaopas PORSAS
Syötävän hyvä lihaopas PORSAS

Oppaassa esitellään porsaan myytävät lihapalat. Se auttaa tunnistamaan eri ruhonosat ja valitsemaan niille oikeat valmistustavat. Oppassa on myös ruokaohjeita sekä pieni lihasanasto.

PAINOS ON TILAPÄISESTI LOPPU.

 

Syötävän hyvä lihaopas BROILERI ja KALKKUNA
Syötävän hyvä lihaopas BROILERI ja KALKKUNA

Oppaassa esitellään broilerin ja kalkkunan myytävät lihapalat. Siihen on koottu myös käsittely-, kypsennys- ja ruokaohjeita sekä tietoa broilerin ja kalkkunan ravintosisällöstä.

Tiesitkö tämän lihasta?
Tiesitkö tämän lihasta?

Tiivis tietopaketti (A4, 2-puoleinen) lihan ravintosisällöstä, kypsennyksestä ja käytöstä osana monipuolista ruokavaliota. Sidottu repäisylehtiöksi, yhdessä lehtiössä on 30 esitettä. Tilausyksikkö on lehtiö.

 

9 syytä syödä suomalaista lihaa
9 syytä syödä suomalaista lihaa

Jos syöt lihaa, valitse suomalaista. Suomalainen liha on valinta, jolla on merkitystä.

Tilaajan tiedot

 
Peruuta