Lihatiedotus » Media » Materiaalit

Tilaisuuksien materiaalit

Täältä löytyvät Lihatiedotuksen järjestämien tilaisuuksien materiaalit helposti ladattavassa muodossa.

Toimittajatilaisuus 28.8.2013: Reilusti makkaraa

Mikä tekee makkarasta makkaran?
Makkaran ilot ja kilot
Makkarapaketti

Kotitalousopettajien lihapäivä 5.6.2013

Ympäristövaikutukset ja hiilijalanjälki
Lihan tuotantotapaluokitukset ja laatujärjestelmät

Hyvinvointia ja hygieniaa - broilereiden hyvä hoito Suomessa 22.3.2011

Ajankohtaista broilerituotannosta 
Broilereiden hyvinvointi ja terveys
Teollisuuden ja kasvattamon yhteistyö broilereiden hyvinvoinnin edistämiseksi
Kuluttajien käsityksiä broilerin lihasta

Tuhat sikaa ja sata nautaa - tuotantoeläinen hyvä hoito Suomessa 
30.9.2010

Voiko lihakarja hyvin suurmaataloudessa?
Sikava ja Naseva - terveyttä eläinten neuvolajärjestelmästä
Mitä lihayritykset tekevät sikojen ja nautojen hyvinvoinnin varmistamiseksi?

Liha, ravitsemus ja ympäristö - tilaisuus kotitalousopettajille 9.6.2010

Lihan rasvan vaikutukset sydänterveyteen
Lihavalmisteiden suola
Naisen sydän
Lihan ja syövän välinen yhteys
Lihantuotanto ja ympäristö