Lihatiedotus » Lihatiedotus

    Lihatiedotusyhdistys ry

    Lihatiedotusyhdistys ry edistää suomalaista liharuokakulttuuria välittämällä tietoa lihasta ja liha-alasta yhteistyössä liha-alan toimijoiden kanssa. Tavoitteena on, että lihaa arvostetaan, siitä nautitaan ja sitä pidetään osana terveyttä ja hyvinvointia edistävää ruokavaliota.

    Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä liha-alalla toimiva oikeustoimikelpoinen yhteisö, järjestö tai säätiö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Jäseniltä peritään vuotuinen jäsenmaksu, jonka suuruudesta päättää vuosikokous.

    Jäsenet v. 2013

    Atria Suomi Oy
    HK Ruokatalo Oy
    Lihakeskusliitto ry

    Hallitus v. 2013

    Puheenjohtaja
    Toimitusjohtaja Samuli Eskola, HK Ruokatalo Oy 

    Varapuheenjohtaja
    Kaupallinen johtaja Peter Fagerholm, Snellman Oy

    Jäsenet
    Toimitusjohtaja Mika Ala-Fossi, Atria Suomi Oy
    Toimialapäällikkö Marika Säynevirta, Elintarviketeollisuusliitto ry
    Professori Eero Puolanne, Helsingin yliopisto
    ToimitusjohtajaVeli Saarenheimo, Lihakeskusliitto ry
    Johtaja Kari Tupeli, Saarioinen Oy