Lihatiedotus » Lihatiedotus

    Lihatiedotusyhdistys ry

    Lihatiedotusyhdistys ry edistää suomalaista liharuokakulttuuria välittämällä tietoa lihasta ja liha-alasta yhteistyössä liha-alan toimijoiden kanssa. Tavoitteena on, että lihaa arvostetaan, siitä nautitaan ja sitä pidetään osana terveyttä ja hyvinvointia edistävää ruokavaliota.

    Yhdistyksen jäseneksi voidaan hyväksyä liha-alalla toimiva oikeustoimikelpoinen yhteisö, järjestö tai säätiö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Jäseniltä peritään vuotuinen jäsenmaksu, jonka suuruudesta päättää vuosikokous.

    Jäsenet v. 2015

    Atria Suomi Oy
    HKScan Finland Oy
    Lihakeskusliitto ry
    Snellmanin Lihanjalostus Oy



    Hallitus v. 2015

    Puheenjohtaja
    Tuoteryhmäjohtaja Marja Joutsen, Saarioinen Oy 

    Varapuheenjohtaja
    Kaupallinen johtaja Peter Fagerholm, Snellman Oy

    Jäsenet
    Toimitusjohtaja Mika Ala-Fossi, Atria Suomi Oy
    Toimitusjohtaja Samuli Eskola, HKScan Finland Oy
    Toimitusjohtaja Mari Hannuksela. Lihakeskusliitto ry
    Toimialapäällikkö Marika Säynevirta, Elintarviketeollisuusliitto ry
    Professori Eero Puolanne, Helsingin yliopisto