Valitse sianliha tuotantotavan perusteella

Laatuvastuu   
Laatuvastuu-merkitty liha on tuotettu tiloilla, jotka kuuluvat eläinten terveydestä ja tuoteturvallisuudesta huolehtivaan sertifioituun, kansalliseen laatujärjestelmään. 

Laatuvastuu pohjautuu Eläintautien torjuntayhdistys ETT ry:n ylläpitämään sikojen terveydenhuoltojärjestelmä Sikavaan, jonka avulla tieto kulkee tilan, teollisuuden ja eläinlääkäreiden välillä.

Lue lisää: www.laatuvastuu.fi


 

   
Lihasta ruoaksi
Lihasta saa hyvää ruokaa  nopeasti ja vaivattomasti tai hitaasti hauduttaen. Parhaan lopputuloksen saa, kun valitsee oikeanlaista lihaa valmistettavaan ruokaan.  
 » Lue lisää
 
Liha ravitsemuksessa
Maukas ja tasapainoinen ruokavalio tukee 
terveyttä ja hyvää oloa. Liha kuuluu hyvään ruokavalioon ja vähärasvaista lihaa kannattaa nauttia joka päivä.
» Lue lisää
 
Lihan laatu ja turvallisuus
Elintarvikeketjussa tehdään jatkuvaa työtä laadun turvaamiseksi. Kuluttajalle laadukas ruoka on kotimaista,  tuoretta  ja maukasta. Laatua ovat myös puhtaus ja terveellisyys.
» Lue lisää